online banking

INTERNET BANKIEREN

Centea-Online: Met Centea-Online doet u uw meest voorkomende bankverrichtingen wanneer en waar u dat het beste uitkomt, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Centea-Online is gratis. U betaalt geen abonnementskosten.

De mogelijkheden van Centea-Online:

1) Beheer uw rekeningen

U raadpleegt en wijzigt indien nodig uw persoonlijke gegevens zoals uw telefoonnummer of e-mailadres, u bekijkt de stand van uw rekeningen of u vraagt een overzichtje van de transacties voor de volgende afrekening van uw kredietkaart... En indien u wenst, drukt u ook meteen uw rekeninguittreksels en bijlagen af op A4. Zo bespaart u verzendingskosten. Er ligt alvast een speciaal kaftje voor uw rekeninguittreksels klaar bij uw agent.

2) Schrijf over wanneer u maar wil

Met Centea-Online doet u overschrijvingen tussen alle EU-landen (voor zover de overschrijving in euro is). Overschrijven wordt zelfs heel gemakkelijk, zowel tussen uw eigen rekeningen als naar andere rekeningen. En u doet het wanneer het u schikt : op zondagmorgen, om middernacht, onder de middag ... U kan zelfs een aantal overschrijvingen klaarmaken in een verzendmapje (max. 10). Eén keer verzenden en alles gaat tegelijk naar uw bank.

3) Bankier efficiënt

  • U kunt een lijstje aanleggen met rekeningnummers die regelmatig terugkomen (huur, belastingen, verzekeringen, ...).
  • Bij Centea-Online voert u nieuwe domiciliëringen in. Maar u kunt ze ook schrappen, raadplegen en wijzigen.
  • Daarnaast hebt u een betaalagenda ter beschikking. Daarmee kunt u alle toekomstige betalingen opslaan.
  • Centea-Online accepteert en verwerkt ook uw automatische opdrachten.
  • Met Centea-Online kunt u perfect de uitgaven van uw kredietkaart overzien.
  • U krijgt ook een duidelijk overzicht van uw woningkrediet. U ziet er onmiddellijk hoe groot het uitstaand kapitaal is en wat het gedeelte is dat u reeds heeft afbetaald.
  • En indien u een budgetfaciliteit heeft op uw zichtrekening, kan u deze ook online volgen.

4) Volg uw beleggingen

Alle details van uw spaarrekening en/of effectenrekening verschijnen online. Centea-Online geeft u een nauwkeurig overzicht van elk van uw beleggingen. De gegevens worden geordend per waarde, gewaardeerd tegen de slotkoers. En u krijgt een duidelijk overzicht van uw termijnbeleggingen. Via Centea-Online kan u ook de stortingen voor uw pensioenspaarrekening uitvoeren. U wordt er geïnformeerd over het maximale bedrag dat u nog kan storten voor een bepaald jaar en u vindt er de datum van uw laatste storting.

5) Communiceer met uw agent

De toepassing biedt u ook de mogelijkheid om online zeer veilig financiële berichten uit te wisselen met uw agent. Als u bijvoorbeeld vreemde munten wil aanvragen, kan u dit in alle vertrouwelijkheid via Centea-Online doen.